Lav en sommerferieaktivitet for Furesøs børn og unge

Furesø Kommune vil gerne have så forskellige og varierede tilbud som muligt til kommunens børn i skolernes sommerferie. Din forening kan også byde ind.

Byd ind med en sommerferieaktivitet

Hvis din forening er interesseret i at lave en sommerferieaktivitet, vil vi meget gerne modtage et forslag til aktiviteten. I forslaget skal der stå, hvornår foreningen forventer aktiviteten skal foregå, hvor mange dage aktiviteten skal vare og ikke mindst et budget for det hele. Forslaget skal sendes til Kultur og Idræt i Furesø Kommune.

Folkeoplysningsudvalget vil så inden for den ramme, der er sat af til aktiviteterne, prøve at sammensætte et varieret og spændende program for børnene.

Har du være med før?

I slutningen af året henvender Kultur og Idræt sig til de foreninger, der tidligere har tilbudt sommerferieaktiviteter.

Hvis du gerne vil være med igen, så gå ind på Undervisernet og brug den kode du fik, sidst du var med. Har du glemt din kode, kan den fremsendes igen pr. e-mail via Undervisernet.

I Undervisernet kan du klikke ind under 'Forslag til nyt hold' og skrive alle relevante oplysninger om jeres aktivitet.

Se vejledning til Undervisernet.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte Kultur og Fritid, hvis du har spørgsmål til sommerferieaktiviteterne eller til Undervisernet.

Sidst opdateret 25. januar 2017

Download Adobe Reader
Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.