Lokaletilskud

I Furesø Kommune findes tre tilskudsordninger vedrørende egne eller lejede lokaler og anlæg. Dertil findes to særordninger for rideklubber og orienteringsklubber.

Generelt om tilskuddet
» Generelt om tilskuddetVær opmærksom på, at Lokaletilskud består af flere kapitler
» Tilskud til privat ejede lokaler, idrætshaller og lejrpladserFuresø Kommune yder tilskud til foreningers driftsudgifter vedrørende foreningernes egne privatejede haller, andre lokaler og lejrpladser
Tilskud til lejede lokaler idrtshaller og lejrpladser
» Tilskud til lejede lokaler, idrætshaller og lejrpladserFuresø Kommune yder tilskud til foreningers driftsudgifter vedr. lejede idrætshaller, andre lokaler og lejrpladser. Nedenfor angives hovedreglerne:
Supplerende lokaletilskud
» Supplerende lokaletilskudFormålet med denne særlige lokaletilskudsordning er ved hjælp af tilskud til egnede klublokaler at styrke det sociale samvær i foreninger med et væsentligt børne- og ungdomsarbejde samt i højere grad at ligestille foreninger, der selv ejer...
Driftsaftaler for foreninger der driver kommunale lokaler
» Driftsaftaler for foreninger, der driver kommunale lokalerUd fra en vurdering af hvilke omkostninger, der er forbundet med at drive et enkelt lokale eller en enkelt hal, kan der indgås kontrakt mellem kommunen og foreningen om et fast rådighedsbeløb til drift af disse lokaler.
Tilskud til orienteringskort
» Tilskud til orienteringskortSærtilskud: Furesø Kommune yder tilskud til orienteringsklubbers fremstilling af orienteringskort over skovene omkring kommunen.
Tilskud til rideklubber
» Tilskud til rideklubberSærordning: Furesø Kommune yder et særligt tilskud til rideklubber.

Sidst opdateret 24. august 2016