Lederpris, Idrætspris og Hædring af mestre

Peter Garde fra Furesø Taekwondo Klub og Gert Hansen fra Rulnord vandt årets Idrætspris 2016 og Lederpris 2016.
Folkeoplysningsudvalget hylder de særlige præstationer, som foreningsmedlemmer i Furesø Kommune har opnået i den foregående sæson.

Fejringen finder sted torsdag den 16. november i Teatersalen, Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum.

Du kan indstille en kandidat til og med den 4. oktober via en blanket.

Hædring af Mestre, Lederpris og Idrætspris
Hvem skal nomineres?

Frem til den 4. oktober 2017 kan din forening indstille den eller de kandidater, som du synes skal anerkendes for et ekstraordinært arbejde eller resultat i den forgangne sæson.

Folkeoplysningsudvalget hylder de særlige præstationer, som foreningsmedlemmer i Furesø Kommune har præsteret i perioden fra d. 1. juli 2016 til og med d. 30. juni 2017.

Du skal sende dine indstillinger til fritid@furesoe.dk eller til Furesø Kommune, Center for Kultur og Drift, Stiager 2, 3500 Værløse senest den 4. oktober 2017.

Hædring af mestre kræver en særlig blanket, som du kan hente på foreningsportal.furesoe.dk under ’Blanketter’.

Husk at sende billeder og logoer sammen med jeres indstillinger, da vi bruger disse ved overrækkelsen.

Sæt kryds i kalenderen

Folkeoplysningsudvalget overrækker priserne torsdag den 16. november 2017 i Teatersalen, Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum

Hvem kan modtage Lederprisen?

Lederprisen uddeles til en leder i foreningslivet i Furesø Kommune, der har ydet en særlig indsats indenfor fritidsvirksomhed for børn og unge.

Hvem kan modtage Idrætsprisen?

Idrætsprisen uddeles til en idrætsudøver i foreningslivet i Furesø Kommune, der har opnået et ekstraordinært resultat i den forgangne sæson.

Hvem kan blive hædret som mestre?

Har I medlemmer, der har fået en medalje i den forgangne sæson, vil Folkeoplysningsudvalget hædre de medlemmer fra foreninger, som har vundet medalje ved: VM, EM eller OL samt guld ved NM eller DM.

Sidst opdateret 11. oktober 2017