Idrætspris og Lederpris, Hædring af mestre

Vinder af Lederprisen 2018
Hvert år uddeler Furesø Kommune Idrætsprisen og Lederprisen samt hædrer de atleter, som er blevet mestre. På denne side kan du læse mere om de to priser og hædring af mestre, samt se, hvem de har vundet priserne de seneste år.

Hvert år hylder Folkeoplysningsudvalget ved et arrangement de særlige sportspræstationer af foreningsmedlemmer i Furesø Kommunes aktive foreningsliv. Arrangementet er også en hyldest til foreninger og de frivillige, som giver borgerne lige mulighed for et sundt og aktivt liv i stærke fællesskaber.

Idrætsprisen

Idrætsprisen uddeles til en idrætsudøver i foreningslivet i Furesø Kommune, som har opnået et helt ekstra ordinært resultat i den forgangne sæson. Prisen udgør 5.000 kr. Den uddeles én gang årligt på en torsdag i november. Idrætsprisen overrækkes af formanden for Folkeoplysningsudvalget ved et arrangement på rådhuset.

For at indstille en kandidat til Idrætsprisen, skal man sende en mail til fritid@furesoe.dk  eller Furesø Kommune, Kultur og Fritid, Stiager 2, 3500 Værløse. Det vil blive slået op her på siden, hvornår man kan sende en indstilling.

Modtagere af Idrætsprisen de seneste 5 år

2018: Thorbjørn Olesen, Værløse Golfklub

2017: Lonas Lund, Roklubben Furesø

2016: Peter Garde, Furesø Taekwondo Klub

2015: Victor Axelsen, Værløse Badminton

2014: Anna Thea Madsen, Værløse Badminton

Lederprisen

Lederprisen uddeles til en leder i foreningslivet i Furesø Kommune, som har ydet en særlig indsats inden for fritidsvirksomhed for børn og unge. Prisen udgør 5.000 kr. Den uddeles én gang årligt på en torsdag i november. Lederprisen overrækkes af formanden for Folkeoplysningsudvalget ved et arrangement på rådhuset.

Indstillinger til Lederprisen skal sendes på mail til fritid@furesoe.dk eller til Furesø Kommune, Kultur og Fritid, Stiager 2, 3500 Værløse. Det vil blive slået op her på siden, hvornår man kan sende sin indstilling.

Modtagere af Lederprisen de seneste 5 år

2018: Henrik Tranevig, Stavnsholt Vikingerne

2017: Tim Hansen og Steen Sommer, Værløse Basketball Klub

2016: Gert Hansen, Rulnord

2015. Karina Ildor Jacobsgaard, Hareskov Værløse Tennisklub

2014: Dorthe Rich, De Grønne Pigespejdere

Hædring af mestre

Folkeoplysningsudvalget hædrer de idrætsudøvere ved et arrangement en torsdag i november, som har vundet medaljer ved: VM, EM eller OL, samt guld ved NM eller DM. Prisen er en gave med Furesø Kommunes byvåben på.

Indstillinger til Hædring af mestre kræver en særlig blanket, som man kan finde på Fritidsportalen under Blanketter. Husk at sende billeder og foreningens logo sammen med indstillingen, da vi bruger disse ved prisoverrækkelsen.

Sidst opdateret 26. februar 2019

Idræt og fritid