Sommerferieaktiviteter 2018

03. januar 2018
Kom og vær med: Vil din forening stå for en aktivitet i løbet af sommeren?

Furesø Kommune har afsat penge til sommerferieaktiviteter i 2018.

Vil din forening være med til at give Furesøs børn og unge en god sommer?

Nyt i år

Folkeoplysningsudvalget har i år godkendt nogle ændringer, som vil gøre, at endnu flere børn kan få gavn af de gode aktiviteter, som I alle udbyder. I sommerferien 2018 vil følgende ændringer gøre sig gældende:

• Målgruppen er alle børn og unge, som skal i 1. - 9. klasse efter ferien.
  • Hvert barn/ung kan kun tilmelde sig 2 hold. I starten af juni vil der blive åbnet op for alle restpladser og muligheden for at tilmelde sig flere hold.
  • Max prisen pr. deltager må stadigvæk ikke overstige 600 kr., men der er nu også kommet et krav om, at timeprisen pr. barn maksimalt må være 40 kr. i timen. Det betyder, at en aktivitet, der koster 600 kr. pr. barn, vil skulle have en varighed af minimum 15 timer. Skulle aktiviteten have en højere timepris pr. barn end de 40 kr., vil deltagernes egenbetaling for holdet stige.

Sådan melder I jeres hold til årets sommerferieaktiviteter

Hvis I vil være med i 2018, vil jeg bede jer om at udfylde den vedhæftede skabelon 'Holdforslag 2018' og sende retur til sommerferieaktiviteter@furesoe.dk. Tilmeldingsproceduren er altså en smule anderledes i år, da I ikke skal oprette jeres hold i undervisernet.

Målgruppe

Sommerferieaktiviteter er for børn og unge som skal i 1. - 9. klasse efter sommerferien. I bestemmer selv, hvilken målgruppe i ønsker at afholde jeres aktivitet for. Dette skriver I ind i den vedhæftede skabelon, som sendes til sommerferieaktiviteter@furesoe.dk

Pris for aktiviteten

Som beskrevet ovenfor er hovedreglen, at prisen pr. deltager højst må være 600 kr. og have en timepris på 40 kr. i timen pr. barn. Det budgetbeløb, I sender til os, er det beløb, I maksimalt kan få, hvis jeres aktivitet kommer med.

Alt det andet vigtige

Skoleferien i 2018 i Furesø Kommune er fra mandag den 2. juli 2018 - søndag den 12. august 2018.

I skal være opmærksomme på, at mindst én underviser skal være fyldt 18 år, og at sikkerheden ved aktiviteten skal være i orden.

Du skal sørge for, at din forening har fremsendt en erklæring om børneattester. Du finder blanketten på denne side: Erklæring om børneattester

Er du privat aktør skal du fremsende dit CPR. nr. til mailadressen sommerferieaktiviteter@furesoe.dk og skrive i mailen, at du giver Kultur og Fritid i Furesø Kommune lov til at indhente børneattest på dig.

I skal selv sørge for at booke lokaler til aktiviteten.

Vi kan ikke love, at jeres aktivitet kommer med. Der er begrænsede midler, så Folkeoplysningsudvalget vil ud fra de indkomne forslag prøve at planlægge et så varieret program som muligt, så der er noget for alle børn.

Deadline

Vi vil gerne have jeres forslag senest fredag den 16. februar 2018.

Vi vender tilbage i marts, om jeres aktivitet bliver oprettet.