Fortæl om jeres arrangementer

Mit Furesø samler Furesøs kultur- og fritidstilbud ét sted
Med vores app ”Mit Furesø” kan brugere nemt få et overblik over, hvilke arrangementer der er i Furesø, hvor og hvornår. Som forening er det derfor nemmere at sprede budskabet om arrangementer ved at være synlige på appen.

Alle kan byde ind

Så længe dit arrangement er offentligt og i almen interesse, skal du blot skrive arrangementet ind på KultuNauts hjemmeside. Herefter vil appen selv sørge for, at det kommer med i kalenderen, og at deltagere får en rutevejledning til arrangementet.

Sådan gør du

Vi har samlet et par nemme guider til, hvordan du opretter arrangementer i KultuNaut. Men vi kan også mødes personligt på Furesø Frivilligcenter. Det er helt op til dig.

Herunder finder du tre guider: vores guide til Mit Furesø, vores guide til KultuNaut, samt KultuNauts egen guide.

Hent appen ned på din telefon

Du kan finde vores app på både App Store og Google Play Store. Har du en QR-scanner på telefonen, kan du også scanne piktogrammet, og hente appen på den måde. Appen fås desværre ikke til Windows Phone.

Hvem står bag appen?

Mit Furesø er udarbejdet af Kultur- og Idrætsforvaltningen i samarbejde med Furesø Idrætsråd og Kulturelt Samråd og er baseret på arrangementer, som er hentet via KultuNaut.

» Spred budskabetJo flere mennesker, der bruger appen, jo nemmere bliver det at sprede budskabet omkring arrangementer i Furesø. Vi gør allerede borgere opmærksomme på appen i vores flyers, kampagner osv. Men I kan også hjælpe, ved at gengive de materialer...

Sidst opdateret 10. august 2016