Alkoholbevilling og lejlighedstilladelse

Hvis din forening vil skænke alkohol i forbindelse med et offentligt arrangement, skal du ansøge om enten alkoholbevilling eller lejlighedstilladelse. Nedenfor kan du se, hvilken bevilling der passer bedst til lejligheden:

Alkoholbevilling

Foreninger, der serverer alkohol, herunder øl og vin, skal have en alkoholbevilling.

Lejlighedstilladelse

Foreninger, der til et enkelt arrangement ønsker at servere alkohol, herunder øl og vin på et sted, der ikke i forvejen har en alkoholbevilling, skal have en lejlighedstilladelse.

Politiet behandler bevillinger

Ansøgningsblanketter finder du på Politiets hjemmeside. Vær opmærksom på at vælge de blanketter, der er henvendt til foreninger. Ansøger du om en alkoholbevilling skal du også ansøge om godkendelse af en bestyrer.

I første omgang skal du sende ansøgningsblanketten til Nordsjællands Politi. Når Politiet har behandlet din ansøgning, sender de den til Furesø Kommune.

Du får besked om den endelige afgørelse af Furesø Kommune.

Sidst opdateret 08. august 2016